perjantai 12. huhtikuuta 2013

Siivouspäivä

Siivosin tänään pitkästä aikaa oikein kunnolla: Imuroin, luuttusin lattiat, vein matot ulos, pyyhin pölyt, vaihdoin petivaatteet ja kantelin tavaroita paikasta toiseen. Nyt kun paikat on vielä suhteellisen tavarattomat, nappasin kuvapläjäyksen makuuhuoneesta teille. Tässä yleissilmäys olohuoneesta päin tultaessa.
 
 
 
Makuuhuoneessa on keltaraitaiset tapetit, joista tykkään edelleen kovasti, vaikka ovat jo useamman vuoden takaa. Hyvä niin, sillä vanhassa talossa, jossa sähköt on vedetty pintaan, ei tapetointi ole ihan pikkujuttu. Tuoli on samaa sinistä kuin maalauksen alla oleva pikkukaappi, mutta tuossa muodossa väri ei häiritse ollenkaan niin paljon.


 
Lamppuina on Ikean lamput, joista varjostimet hapristuivat ajan myötä, joten tein niihin uudet varjostimet pienistä pitsiliinoista kovettamalla. 
Peilipöytä on anopin vanha. Peilit vinksottavat mihin sattuu, niitä pitäisi varmaan jotenkin kiristellä. Lankarullakranssin rullat ja Konnunsuon vankilasta löytyneen vanhan liitutaulun sain ystävältä.
 

 
Kirpparilta viikolla löytyneet lasiastiat saivat paikan pikkupöydän päältä. Vanhoja kirjoja ei laatikoista löytynyt tähän hätään kuin yksi vanha virsikirja. Muut menettivät joulun alla sivunsa himmeliin.
 


 
Ja sitten se jotakin tapahtuvaksi odottava nurkka, onneksi oven takana. Kuntopyörä ja epämääräinen tavaraläjä lipaston päällä.
 
 
Ja pakollinen lelu, joita ei voi välttää: Karmea meritaistelu ihmisten zombien välillä! Onneksi kaikki ovat tällä kertaa laivassa eivätkä kellu meressä (eli lattialla, jolloin ikävä jättiläinen saattaa tallustella niiden päälle!).
 
 
Tulihan kuvia, toivottavasti jaksatte katsella! Oikein leppoisaa ja vesisateista (No, että ne lumet viimein sulaisivat, ymmärrättehän?) viikonloppua kaikille!
 
- Tiina -2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo lamput jotka olet tuunannut!
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hyvä, kun sain jatkettua lamppujen käyttöikää, sillä pidän tuosta rungosta tosi paljon! Kivaa viikonloppua sinullekin!

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteista kaikille tuvassa kyläilleille!