maanantai 22. huhtikuuta 2013

Pihakatsaus

Vihdoinkin olen päässyt jo pihallekin rapsuttelemaan! Ja sieltä sitä mullasta alkaa ihanuuksia nousta. Todella nopeasti on piha alkanut kuivaa, vaikka meillä savipohja onkin. Nurmikolle ei kyllä vielä ole asiaa, sen verran märkä on (tosin pojat olivat jo virittäneet sulkapalloverkon sinne tänään!).
 

 
Kevään odotetuimmat kukkijat ovat jouluruusut. Olen löytänyt niille pihasta suotuisan paikan, jossa ne viihtyvät hyvin ja lisääntyvät siementämällä. Tässä valkoisen jouluruusun nuput, muitakin värejä löytyy.
 
 
Jotain uutta on tullut sisällekin hankittua. Nuo viikottaiset Tampereen reissut on kyllä rahapussille huonoja päiviä, aina jotain kivaa tarttuu mukaan, jos kaupoille ehtii. Kuvan kannu ja ruukku ovat Sisustusliike Vaaleasta Huoneesta. Kannuun laitoin muutaman kirsikan oksan, kun niitä puutarhassa karsin. Jonkinsortin kannuhulluus on tainnut minuun iskeä, sillä tämä on jo neljäs samanmallinen kannu. 
Pöydälle löysin uuden kaitaliinan Indiskasta. Ihanat värit!


 
Huonoja uutisiakin on: Kauan haaveilemani Englannin matka peruuntui liian vähäisen osanottajamäärän vuoksi, plääh. No, kun ei uutta matkaa sitten tähän hätään löytynyt, taidankin sijoittaa matkarahat kasvihuoneeseen. Tämän kesän projektina on hyötytarhan teko, mutta olin alunperin ajatellut kasvihuonetta vasta vuoden päähän. Ja huomenna on jännittävä päivä: Viimeinen näyttötutkinto! Pitäkää peukkuja!
 
- Tiina -


2 kommenttia:

  1. Kiitos lukijakseni liittymisestä. Täältähän löytyikin oikein ihana blogi! Annankin heti sinulle tunnustuksen eteenpäin. :)
    http://sininiitty.blogspot.fi/2013/04/odottavan-aika-on-pitka.html

    VastaaPoista
  2. Keväällä minäkin intoudun aina hetkeksi noista puutarhajutuista, jotka siis valitettavasti jäävät täysin retuperälle mökkikauden alettua... Eikä tuo kasvihuone kuulosta ollenkaan huonolta "lohdutusvaihtoehdolta" peruuntuneen matkan tilalle :)

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteista kaikille tuvassa kyläilleille!