torstai 25. huhtikuuta 2013

Rimpsuilla mennään

Kuistin uudistus on ollut hieman vaiheessa. Tilasin uudet verhot Ellokselta ja kyllähän ne jo viime viikolla tulivat, mutta saivat odotella tähän iltaan. Röyhelöä ja Rimpsua, Ihanaa! Sain siivottua talvitamineitakin kellariin, joten tilaa jollekin uudelle olisi. Yhdet tyynyt taidan omista kätköistä kaivella esiin, mutta istuintyynytkin tarvitsisi. Mutta katsotaan nyt, mistä nämä vanhatkin tyynyt poikien jäljiltä löytyvät, että kannattaako uusia edes hankkia! 
Seinä näyttää muuten tässä valossa ihan punaiselta, vaikka oikeasti on puun värinen. Puutarhassa kävin taas ihastelemassa jouluruusuja. Punaisessa jouluruusussa olikin paljon nuppuja.
 


 
Ja kurnuttavat kaveritkin ovat päässeet kevätpuuhiinsa ja piha-altaat alkavat täyttyä kudusta.
 
 
Sain tunnustuksen Sininiityltä, ISO KIITOS sinne päin! 
En nyt kohdista tunnustusta kenellekään erityisesti eteenpäin, mutta ainakin kaikki lukemani blogit sen ansaitsevat! Joten jos ei tätä vielä sinulla ole, niin ota tunnustus mukaasi. Näyttökin meni muuten hienosti läpi, joten valmistuminen on parin viikon päästä edessä. Huomenna suunnataan taas Tampereen suuntaan äitiä moikkaamaan. Toiveissa olisi ehtiä käväistä myös Milavidassa.
 
- Tiina - 
 

1 kommentti:

  1. Nätit rimpsuverhot mukavaa on saada jotain uutta mieltä piristää. Jouluruusutkin kurkistelee. Hyvää loppuviikkoa.

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteista kaikille tuvassa kyläilleille!