lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kesäkukkaostoksilla

Kesäkukkiakin on tullut jo hankittua. Tänä vuonna ostinkin yllättäen sellaisia kukkia, joita ei ole meillä aikaisempina vuosina ollut. Eli yhtään petuniaa ei lähtenyt mukaan! Seikkailunhalua selvästikin!

Portaille tuli entisten orvokkien seuraksi daaliaa ja markettaa. Etenkään marketasta en ole aiemmin tykännyt yhtään, mutta nyt niitä piti saada iso korillinen ja vielä eri värisiäkin.

Amppelissa roikkuu iso keltainen ihanuus, ei tosin ole nimestä hajuakaan!Terassilla on oliivipuun seurana lisää markettoja.

Verenpisarat päätyivät kiireessä multasormen taimikasseihin, kun piti saada ne telineisiinsa paikoilleen eikä siihen hätään keksinyt muutakaan astiaa. Kaipa kassit ajastaan peittyvät kukkien alle tai sitten voihan siihen laittaa vaikka meriruohoa väliin. Toisaalta multasormihan minä taidan olla, joten eiköhän ne kassit kelpaa noinkin!
Saas nähdä, joko olisi kukkaostot tässä vai tuleekohan vielä sorruttua. Ruukkuja on kyllä tyhjillään vaikka millä mitalla. Tavallisesti kasvattelen osan kesäkukista itse, mutta tänä keväänä ei ole kyllä semmoiseen liiennyt aikaa.

- Tiina -

3 kommenttia:

  1. Kesäkukkia ei vaan voi olla liikaa. Niin kauniita. T: Yksi kesäkukkahullu, joka haluaisi vielä ihan vähän vaan lisää

    VastaaPoista
  2. Kauniita kukkia. :) Säät on ollut niin upeat, että mä ostin kesäkukkani jo viikko sitten. Pelargoneja tietty näin vanhaan taloon. :) Kumma kyllä, en ole kanssa sen enempää muuta hamstrannut, mutta onhan tässä vielä aikaa.

    VastaaPoista
  3. Ihania kesäkukkia olet ostanut!

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteista kaikille tuvassa kyläilleille!