tiistai 11. kesäkuuta 2013

Ensimmäiset

Blogissa on ollut hiljaista, sellaista liitoa on viimeinen viikko ollut: Töitä, Tampereen reissua ja illalla kotiuduttiin tytön kanssa Tallinnan risteilyltä. Äiti pääsi neljän kuukauden sairaalassaolon jälkeen kotiin, hyvä juttu!

Puutarhassa tosin sitten tapahtuukin sitäkin enemmän. Joka päivä saa olla kameran kanssa kierroksella, ettei vaan yksikään hetki menisi ohi! Ruusut ovat aloittaneet kukintansa. Tässä kuvat kahdesta ensimmäisestä. Nimiä on turha yrittääkään muistella. Olen sellainen puutarhuri, että nimet unohtuvat jo ennenkuin ehdin saada ostetut taimet maahan. Enkä kirjaa niitä mihinkään ylös. Sen verran ne jäävät johonkin alitajuntaan kellumaan, että samannimisiä kasveja ei ole tullut kuitenkaan ostettua. Tai mistä sitä tietää, kun en  mitään muista!
Ja sitten tämä ihanuus - sinivaleunikko! Tätä kukintaa olen odottanut kaksi vuotta ja nyt sieltä sitten se ensimmäinen kukka tuli. Upea!Tänään sataa, joten taitaa tulla loikoilupäivä. Hyvä niin!

- Tiina -

6 kommenttia:

 1. täältähän löytyi kiva blogi :) ....ihania kukkasia :)

  VastaaPoista
 2. Hassua, kun en ole mitenkään ruusujen ystävä, mutta ans olla, kun niitä kasvaa luonnossa (tai siis pihoilla), niin ne on jotenkin niin paljon kauniimpia ja rennompia kuin kaupasta ostetut liian säntilliset yksilöt.

  Ja toi sininen väri sopis ihan täsmästi koristeeksi sun punaiseen tukkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, enemmän minäkin tykkään näistä pensasruusuista. Ovat kyllä välillä aika vallattomia tapauksia, että kyllä ne täytyy kurissa yrittää pitää, etteivät valloita koko pihaa!

   Poista
 3. Ihanaisia ruusuja. Mun köynnösruusut, ylpeydenaiheet, paleltui talvella tosi pahasti. En tajua mikä meni vikaan. Suojaukset ja kaikki piti olle viimeisen päälle, eikä koskaan ennen ole niin käynyt. No, kyllä ne tuolla kasvavat, josko ottaisivat kiriä ja tekisivät edes muutaman kukan.

  VastaaPoista
 4. Miullakin muutama ruusu paleltuu joka talvi maata myöten, mutta silti ehtivät kasvaa ja kukkiakin. Toivotaan samaa siun ruusuille!

  VastaaPoista

Kiitokset kommenteista kaikille tuvassa kyläilleille!