perjantai 3. toukokuuta 2013

Tästä se lähtee!

Nimittäin kasvimaan teko! Tässä pari kuvaa alueesta johon on siis tulossa hyötytarha ja kasvihuone. Aamulla siellä oli vielä entisten marjapensaiden raadot, mutta ahkerana tyttönä pilkoin oksat ja raahasin juurakotkin pois. Pari juurakkoa jäi isännälle, kun en kerta kaikkiaan mahtanut niille mitään
 
 
Etualalla kasvavat pari kesää sitten istutetut marjapensaat. Vasemmalle kuvan ulkopuolelle jää kivien ympäröimä terassi. Siniset ja vihreät kankaat ovat paperikoneen viiraa, jota ollaan käytetty paljon kiveyksien alla. Ja tuonne mustan muovin kohtaan on sitten varattu paikka kasvihuoneelle. Seuraavaksi pitäisi alkaa tasoitella maata ja laittaa viira sekä kasvualtaiksi tulevat kuormalavan kaulukset paikoilleen.

 
Valkovuokot aloittelevat kukintaansa pihalla. Laitoin joskus vuosia sitten muutaman hassun juurakon ja nyt valkovuokkoja on levinnyt vähän sinne tänne. Ei kyllä haittaa yhtään!
 


 
Sisällä ei paljoa tapahdu, mutta jotain pientä uutta kuitenkin. Minimanista lähti lankakoriksi mukaan tähtiarkku. Siellä ovat langat poissa silmistä, kun entinen lankakori puolestaan pursusi aina yli
 

 
Nyt takaisin ulos! Ihanan aurinkoista viikonloppua teille kaikille!
 
- Tiina -


5 kommenttia:

 1. Hei! Eksyin sivullesi..upeita suunnitelmia sinulla! Ja tuo puro aivan ihana.

  VastaaPoista
 2. Melkoinen urakka :). Ihan täältä sohvalta katsottunakin hengästyttää..
  Lopputulos palkitsee takuuvarmasti. Vuodesta toiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä raivaus ja maan tasoittaminen tuntuu kyllä aika ylivoimaiselta, kun tuo maakin on savikkoa ja entisen ryteikön jäljiltä kantoja täynnä. Sitten ollaan jo voiton puolella, kun päästään uutta tekemään.

   Poista
 3. Valkovuokot on kauniita kukkia ja jos puutarhassa on paikka niille antaa niiden
  kukkia ja valloittaa.

  VastaaPoista

Kiitokset kommenteista kaikille tuvassa kyläilleille!