sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Vitriinin uusi ilme

Olohuoneemme tuntui huutavan vitriiniä, mutta rahat sattui olemaan hieman vähissä. Sitten hoksasin, että onhan meillä vitriini: pukuhuoneessa liinavaatekaappina. Tosin väri oli ällön punaisen ruskea. No, eikun maalikauppaan  ja uutta väriä pintaa. Vitriinistä tuli juuri sopivan vaaleanpunainen, ei liian räikeä. Näyttää kivalta tuota ruskeaa tapettia vasten.

Vierellä on ensimmäinen nukkekotini, joka muutti yläkerrasta olohuoneeseen. Nukkekoti on ollut heitteillä muutaman vuoden, mutta nyt löytyi taas virtaa tehdä sillekin jotain. Ja täysi remonttihan siitä seurasi, lattioiden laittoa ja tapetointia myöten. Pakkohan se on remppa tehdä, kun sinne on uudet asukkaatkin muuttamassa (kunhan saan ne uudet nuket tehtyä, kaikki asukkaat on kyllä jo mielessä). Laittelen sieltä sitten kuvia toisen kerran.Tässä näkyy kaapin alkuperäinen väri. Laiska ei tietenkään maalannut kuin sieltä mistä oli pakko!Kierrätyskeskuksesta hankitusta kellosta tuli purkuoperaation ja suhumaalin jälkeen sopiva pikku vitriini ehdottomalle lempparilleni kaikista tekemistäni nukeista eli siemenhemmolle. Nukke on tehty polymeerimassasta, kori punottu pellavasta ja korissa kaikenmaailman siemeniä, joita ukkeli vartioi kiihkeästi!
- Tiina -

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtava kaappituunaus. Maalilla saa kyllä niin ihmeitä aikaan. Mullakin tuossa yksi maalatut vitriinikaappi odottaa kuvausta ja blogiin pääsemistä, siitä tuli musta.

    VastaaPoista
  2. Hieno tuunaus ja tuo kuvun alla oleva ukko on hauska :)

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteista kaikille tuvassa kyläilleille!