torstai 21. marraskuuta 2013

Keittiön joulua

Meillä on joulua laitettu pikkuhiljaa jo parin viikon ajan. Keittiön ikkunoissa on jouluverhot ja sohvalla punaisia tyynyjä. Pikkupöydällä on toinen valkoisista kuusista, olohuoneesta löytyy isompi versio. Toki jouluksi meille tulee sitten ihka oikeakin kuusi. Tykkään niin noista valkoisista tekokuusista, ne kun eivät juuri muuta koristetta tarvitse kuin valot.


Tulisi vaan nyt tuonne uloskin vähän valkoista!

Tämän päivän ohjelmaan kuuluu kirpparikamojen läpikäynti. Varasin pöydän joulukuulle, että saisi pikkuisen lisärahaa, kun pikku koiruudella on kuitenkin aika kova kilohinta!! Ja kyllähän tuonne kellariin on  kaikenlaista turhaa kertynytkin. 

- Tiina -

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää. Mummo leipoi pojan kanssa viikonloppuna piparikalenterin ja se roikkuu nyt keittiössä. Oi mikä joulun tuoksu täällä leijailee. Saa nähdä saako kaikki piparit odottaa omaa syöntipäivääänsä.

    VastaaPoista
  2. No voi että sentään, miten kivalta näyttää tollanen joulutunnelma. Itse en oo tehnyt asian eteen yhtään m i t ä ä n :). Onneks voi täällä ihailla muitten aikaansaannoksia. Ja kirppispöytä olis tänkin talon roinalle enemmän kuin tarpeen. Tai oikeestaan ei pöytä riitä, vaan pitäis vuokrata kokonainen kirppis :D

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteista kaikille tuvassa kyläilleille!