torstai 28. maaliskuuta 2013

Keittiö

Ajattelin esitellä tällä kertaa auringon valaisemaan keittiötä tarkemmin. Keittiömme on iso tupakeittiö, jossa on myös tilaa oleskella. Keittiö uusittiin ensimmäisen kerran vuonna 2000, kun ostimme tämän talon. Reilu vuosi sitten oli jo päivityksen aika. Tässä näkymä keittiöön kuistilta päin tullessa.
 
 
Ensimmäisessä remontissa valitsimme vaalean keltaiset keittiön kaapit, jotka ympäröivät molemmin puoli sisääntuloa. Toisella kerralla uudistimme tätä kohtaa keittiöstä vaihtamalla kaappien järjestystä, vaihtamalla tiskialtaan yhteen syvään altaaseen ja pöytälevykin muuttui puiseksi.


 
Ajatelkaa, että ostaessamme talon, oli koko keittiö ahdettu tähän syvennykseen. Siihen sitten tuli vain liesi ja Uuniseppien leivinuuni. Talosta löytyy kolme muutakin Uuniseppien uunia, joten puuta menee!


 
Jääkaapin ovessa kuvia  kuopuksen suosikkipelaajista!

 
Uutta keittiössä on mahtava saareke laatikostoineen. Ikean ruskea ovi sopi mielestäni hyvin keltaiseen vanhaan oveen. Toisessa päädyssä on baarituolit, joten syödäkin tämän ääressä voi. Tykkään saarekkeesta tosi paljon, sen verran kuitenkin porukalla keittiössä touhutaan ja nyt mahtuu kaikki! Tosin kyllähän tämä sellainen tavarankerääjä on, että harvemmin sitä näin tyhjänä näkee!

 
Ennen ruokapöytä oli saarekkeen paikalla ja tuossa vihreän kaapin seinustalla oli myös samaa keltaista kaapistoa. Sillä ei vaan ollut mitään järkevää käyttöä, joten se purettiin kokonaan pois ja viereen puhkaistiin paikka uudelle ikkunalle. Ikkuna sopi siihen tosi hyvin, ihan kuin olisi aina ollut siinä! Lisävalo olikin tarpeeseen näin isossa keittiössä. Onneksi on kätevä aviomies kotona, jolta sujuu kaikki työt!

 

 

Piipun muurin takana on oleskelua, sohva ja televisio.
 


 
 
 
Keittiö on ehdottomasti meidän kodin sydän, niin paljon siellä vietetään aikaa. Vieraiden kanssakin useimmiten jäädään keittiön puolelle tarinoimaan.
 
 
Toivotan kaikille oikein leppoisaa ja aurinkoista pääsiäistä! Myö lähdetään aamulla reissuun Tampereen suunnalle mummia tapaamaan.
 
- Tiina -
 
 
 


2 kommenttia:

  1. On se mukavaa itselle laittaa uuteen uskoon kotia saa sitten päättää järjestelyt. Hyvää pääsiäistä.

    VastaaPoista
  2. Kaunista on!
    Ihanaa pääsiäistä :)

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteista kaikille tuvassa kyläilleille!