maanantai 28. lokakuuta 2013

TÄÄLLÄ TAAS!!!!

Täällä ollaan taas! Pitkästä aikaa! Ja ilman hyviä selityksiä tai sen kummempaa dramatiikkaa. Ollaan vaan eletty elämää aika tohinalla ja laitoin jo blogin pois näkyvistäkin, ettei sen heitteillejättö aiheuttaisi huonoa omaatuntoa. Nyt on elo taas tasaantunut ja alkoi tehdä mieli palata tännekin. Toivottavasti pitemmäksi aikaa tällä kertaa.

Ollaan saatu silloin tällöin elellä koiraelämääkin, kun tuttavaperheen bichon frise on ollut meillä viikonloppuhoidoissa. Kuten nytkin. Allergisena ihmisenä täytyy sanoa, ettei mitään oireita ole tuosta karvapallosta tullut! Ollaan lasten kanssa kyllä nautittu täysillä, kun se oman lemmikin kaipuu on välillä kaikilla ollut suuri. Eikö ole aika lutunen?


Kotonakin on kaikenlaista uutta, mutta siitä sitten jatkossa.

Tervetuloa takaisin tänne!

- Tiina -

6 kommenttia:

 1. Kiva kun palasit takaisin! :) On kyllä suloinen karvapallo. Varokaa, että ei nouse koirakuume. :)

  VastaaPoista
 2. Hei täällä jo ihmeteltiin, että mihin katosit. Kun jäi se leikkimökin muutoskin vähän kaihertamaan :) Kiva kun palasit.

  VastaaPoista
 3. Uskotko, että justiin viikonloppuna mietin, että mihinkäs Tillikan tuvan emäntä on kadonnut, kun ei ole pitkiin aikoihin kuulunut mitään, mutta täältähän se vastaus löytyikin :)
  Tervetuloa vaan takaisin porukoihin.
  Ja on kyllä tos symppiksen näköinen karvapallero.

  VastaaPoista
 4. Joo, kiva tulla takasin! Jotenkin vaan alko olla elämä sellaista haipakkaa, ettei juuri paikalleen ehtinyt asettua. Nyt on onneksi seesteisempi vaihe ja arki on asettunut omaan uraansa. Hyvä niin!

  VastaaPoista
 5. Hei kiva kuulla että olet palaillut, tervetuloa vastavisiitillekin :)
  Siis olen ihan heikkona noihin valkoisiin pieniin palleroihin, ihastuttava !
  Kivaa viikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa takas :) jo ihmettelinkin jotta mihis oot hävinny :)

  Ihana karvapallo :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommenteista kaikille tuvassa kyläilleille!