tiistai 7. toukokuuta 2013

Kuisti

Sain raivattua kuistia sen verran, että tyynytkin mahtuivat penkille. Nyt vielä pähkäilen niiden istuintyynyjen kanssa. Vain olisiko kuitenkin yhtenäinen patja joillakin kivalla kankaalla parempi? Pehmustetta olisi tarkoitus saada vain peräpenkille. Penkin alla on laatikot, joissa on ruhtinaallisesti säilytystilaa luistimille, monoille, kypärille, kengille ja ulkovaatteille. Lamput ovat Ikean alunperin harmaat, jotka on spraymaalattu valkoisiksi.
 
 
Naulakkona on yksinkertaisesti kunnon koukut seinässä ja hylly niiden päällä. Kenkäkaapin virkaa tekee kolme Ikean Malm-lipastoa. Nurkassa naulakoissaan kypärät.
Avainkaappikin on reilun kokoinen, kun on noita avaimiakin kertynyt.
 
 
Kuistilla on tällä hetkellä oliivipuu ja laventeli. Nämä siirtyvät sitten terassille, kun uskallan ulos viedä.
 
Harvemmin meillä kuistilla oikein istuskellaan. Lähinnä silloin, kun haluaa puhua puhelimessa rauhassa ilman taustamölyä. Elokuussa on kuitenkin tyttären rippijuhlat tulossa, joten olisi kiva saada vieraita varten oleskelupaikkoja, jos vaikka sattuu sateinen päivä.
 
Oikein mukavaa viikonjatkoa teille ja sydämellisesti tervetuloa uudet lukijat!
 
- Tiina -

5 kommenttia:

 1. On se vaan niin kivaa laitella kotia oman maun mukaan. Kun vielä ilmat oikein lämpiää. Hyvää viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää viikkoa sinullekin ja kiitokset vierailustasi!

   Poista
 2. Kodikas kuisti :). Jotenkin näkisin siellä ne yhtenäiset istuintyynyt. Sopis hirmu hyvin ja olis käytännöllisetkin sitten, kun sitä juhlaporukkaakin tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaan taidan minäkin päätyä. Kun vielä nuo pojat touhuaa omiaan, niin voipi olla, että isompi patja pysyy paremmin omalla paikallaan.

   Poista

Kiitokset kommenteista kaikille tuvassa kyläilleille!